Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 15:27

Ο Τατούλης ζήτησε debate, αλλά όταν αυτό έγινε, εκείνος δεν πήγε Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο debate  με Υποψήφιους Περιφερειάρχες οργανώθηκε και μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του tv super. Παρόντες ήταν οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχες: Γιώργος Δέδες, Παναγιώτης Νίκας, Νίκος Γόντικας, Γιάννης Μπουντρούκας, Θανάσης Πετράκος και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Τις ερωτήσεις έθεσαν οι δημοσιογράφοι: Νίκος Νικολόπουλος, Σωτηρία Παπαδοπούλου, Μηνάς Αρτόπουλος. Στο συντονισμό της συζήτησης ήταν ο Θύμιος Κάππος.

Αυτό το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός της απουσίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκ νέου υποψηφίου, Πέτρου Τατούλη από το πάνελ. Σύμφωνα με όσα ανάφερε ο κ. Κάππος, υπήρξε εγκαίρως πρόσκληση στον Πέτρο Τατούλη, όμως εκείνος όχι μόνο δεν παρέστη στο debate, αλλά δεν μπήκε καν στον ... κόπο να απαντήσει ότι αρνείται την πρόσκληση, αγνοώντας επιδεικτικά τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τα ερωτηματικά για την απουσία του Περιφερειάρχη γίνονται μεγαλύτερα από τη στιγμή που ο ίδιος, σε διακαναλική συνέντευξη, στις 10 Απριλίου 2019, έλεγε: «Καλώ τους υποψήφιους Περιφερειάρχες σε ένα debate ελεύθερης κουβέντας μεταξύ μας, με την παρουσία των δημοσιογράφων που αυτοί θα επιλέξουν, με ότι κιτάπια θέλουν να έχουν στα χέρια τους, με όσους συμβούλους θέλουν να έχουν δίπλα τους, να κάνουμε μια ελεύθερη κουβέντα για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον πολίτη, την κοινωνία, τη δημοκρατία, την οποία όλοι μας υπηρετούμε, πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι».

Στις 10 Απριλίου, λοιπόν, ζητούσε debate, αλλά όταν αυτό έγινε, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να απουσιάζει ...

Πηγή:https://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/98867-o-tatoylis-zitise-debate-alla-otan-afto-egine-ekeinos-den-pige.html

Διαβάστηκε 2326 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.