Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:10

Γ. Καρπούζης: "Το ελπιδοφόρο μήνυμα για τις Εθνικές εκλογές ήρθε από τις αυτοδιοικητικές" (ΒΙΝΤΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πανηγυρικό είναι αυτές τις μέρες το κλίμα στη ΝΔ, καθώς πέτυχε μία πρωτοφανή επικράτηση στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας.   

Η Πειραιώς σχολίασε ότι το μήνυμα των πολιτών «είναι ηχηρό και καθολικό», καθώς ποτέ στο παρελθόν μια παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Και μάλιστα τις 11 εξ αυτών με τους υποψηφίους που είχαν την επίσημη υποστήριξη της. Η μοναδική περιφέρεια που δεν κέρδισε υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή της Κρήτης, όπου επικράτησε ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ επικράτησε μετά από 21 χρόνια στο λεκανοπέδιο της Αττικής και μάλιστα με μια ιστορική νίκη. Το ποσοστό άνω του 65% που έχει λάβει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας στην οποία ζει σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας, δείχνει από μόνο του την απόφαση των Ελλήνων να γυρίσει σελίδα η χώρα», επισήμανε η Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για μεγάλη πολιτική αλλαγή, την οποία δρομολόγησε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου «θα πάρουμε καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας» με ήπιο πολιτισμένο αγώνα. 

Τη σαρωτική Νίκη της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει στην κάμερα του SUPER TV o πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Κορινθία Γρηγόρης Καρπούζης. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον Παναγιώτη Νίκα, τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τον τίμιο αγώνα που έκανε όλους αυτούς τους μήνες και κατάφερε να υπερισχύσει του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 1196 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.