Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:24

Α. Κόρκα: "Η αγάπη που μου δείξατε θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και ταπεινότητα." Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου που με στηρίξατε με την ψήφο σας και για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκλέγοντας με στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη προς όλους αυτούς που τίμησαν το συνδυασμό μας καθώς και όλους τους πολίτες που έδωσαν τη μεγαλειώδη νίκη στον Παναγιώτη Νίκα τη δεύτερη Κυριακή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στους συντονιστές του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού μας στην Κόρινθο, τον Γιώργο Ρούκη και Γιώργο Καριώτη, καθώς και όλες και όλους τους φίλους και εκλογικούς αντιπροσώπους που στάθηκαν μέρα και νύχτα κοντά μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νομικό σύμβουλο του συνδυασμού για την Κορίνθια, Κώστα Γιώτη καθώς και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ στο Νομό.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες που μας ψήφισαν και κυρίως σε εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν την ίδια ιδεολογική και πολιτική αναφορά με εμένα. Σας ευχαριστώ όλους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω! Θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και ταπεινότητα.

Αθηνά Κόρκα 

Διαβάστηκε 956 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.