Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 14:37

Νίκας για παραίτηση Σπυριδάκου: «Δεν με απασχολεί καν ούτε η συγκεκριμένη παραίτηση, ούτε η ανεξαρτητοποίηση της» - «Δεν θα ακολουθήσω την τακτική της επιθετικότητας.» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την ανεξαρτητοποίηση της περιφερειακής συμβούλου κας. Μαργαρίτας Σπυριδάκου τοποθετήθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 19 Μαΐου. 

Ο κ. Νίκας, τόνισε ότι «Την είχα ορίσει έμμισθη δική μου συνεργάτιδα και παραιτήθηκε. Έκανα ακαριαία την παραίτησή της αποδεκτή. Όπως θα κάνω αποδεκτή την οποιαδήποτε παραίτηση συμβούλου μου και δεν έκανα καμία δήλωση.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι «Δεν με απασχολεί καν ούτε η συγκεκριμένη παραίτηση, ούτε η ανεξαρτητοποίησή της. Το τρένο πορεύεται, ο αγώνας που κάνουμε είναι για τους πολίτες... και «Δεν θα ακολουθήσω την τακτική της επιθετικότητας.»

Τέλος, για τη Γνωμοδοτική επιτροπή ανέφερε ότι: “Τα πολιτικά παιχνίδια τέλος. Η Γνωμοδοτική Επιτροπή να ακούει τις εισηγήσεις του Περιφερειάρχη και θα εκφράζει θετική ή αρνητική άποψη, Δεν είναι για να διοικούν

Διαβάστηκε 763 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.