Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 14:31

Αντιδρούν οι ερασιτέχνες αλιείς Τρίπολης Παραλίου Άστρους για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέλη του Ναυταθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τρίπολης-Παράλιου Άστρους «Η γοργόνα Σθενώ», μέσα από την κάμερα του σταθμού μας ανέδειξαν τα παράπονα του συλλόγου τους, σε σχέση με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης, που βρίσκονται σε διαβούλευση και αφορούν τους ερασιτέχνες αλιείς. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε τις ενστάσεις τους στα μέτρα που συζητούνται ενώ έκανε έκκληση στου αρμόδιους Υπουργούς να μιλήσουν με τους ερασιτέχνες αλιείς «για να βρεθεί μια σοβαρή λύση». «Ποτέ δεν έφταιξε ούτε θα φταίξει ο ερασιτέχνης που πάει για το χόμπι του και για να περάσει ευχάριστα τις δυο ώρες, κάθε φορά, στην έξοδό του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μακρής.

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, μίλησε για τις πληροφορίες που είχε σύμφωνα με τις οποίες σε έναν έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του αρμόδιου Υπουργείου, προέκυψε η ανεύρεση τριών χιλιάδων παγίδων-κιούρτους για χταπόδια. 

Τέλος, ο κ. Δελής ανέφερε όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο σύλλογος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να ξεκινήσει μια σειρά συζητήσεων και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Διαβάστηκε 628 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.