Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 15:22

Τα αίτια των πυρκαγιών σε Κορίνθια και Αρκαδία δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέντευξη εφ´ όλης της ύλης παραχώρησε στη κάμερα του σταθμού μας ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κολυβήρας, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν πρόσφατα στην Κορινθία και την Αρκαδία. 
Στη συνέχεια, ο κ. Κολυβήρας αναφέρθηκε στα αντιπυρικά μέτρα που πρέπει να τηρούνται, τη χρησιμότητα του υπερσύγχρονου drone που έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Περιφέρεια, αλλά και το ενδεχόμενο μόνιμων προσλήψεων με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Για την πυρκαγιά που σημειώθηκε στην Αρκαδία, ο κ. Κολυβήρας δήλωσε ότι «Οι πυρκαγιές του Μαινάλου είναι από τις δυσκολότερες γιατί είναι μια περιοχή που είχε ξανακαεί το 2000, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι τα αίτια και των δύο πυρκαγιών δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα, με το ανακριτικό τμήμα συνεχίζει την έρευνα.
Τέλος, ο διοικητής έστειλε το δικό του μήνυμα για την αντιπυρική περίοδο, υπογραμμίζοντας πως οι πυροσβέστες για άλλη μια χρονιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μειώσουμε όσο γίνεται τις συνέπειες από τις δασικές πυρκαγιές.
Διαβάστηκε 715 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.