Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 14:58

Ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη – Φθηνή ενέργεια για νοικοκυριά και επιχειρήσεις (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η τελετή αγιασμού για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, έγινε την Τετάρτη, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. O αγιασμός τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.
Για ένα εμβληματικό έργο που παίρνει σάρκα και οστά μίλησε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τον χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι όλα τα τέλη σύνδεσης και έξοδα εγκατάστασης στη Μεγαλόπολη θα καλύπτονται 100% και πως θα μπορεί το κάθε νοικοκυριό να αποκτήσει πρόσβαση στο φυσικό αέριο. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης είπε ότι το φυσικό αέριο έρχεται στη Μεγαλόπολη με μηδενικό κόστος για όλους τους πολίτες, οριζόντια και παράλληλα σημαίνει νέες θέσεις εργασίας.Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για την έναρξη ενός έργου που αφορά την απολιγνιτοποίηση και πλέον η Μεγαλόπολη αποκτά καλύτερη ποιότητα ζωής.
Δείτε το σχετικό βιντεο: 
Διαβάστηκε 1301 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.