Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 14:47

Τρίπολη: “Πόλη με ποδήλατα - όμορφη πόλη” - Σκοπός της δράσης η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου από τους πολίτες (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η δράση “Πόλη με ποδήλατα - όμορφη πόλη” εξελίσσεται στην Τρίπολη, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος σε συνεργασία με τα My Market. Στη δράση συμμετέχει και ο Δήμος Τρίπολης, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις οργανώνονται σε 19 πόλεις της Ελλάδας.  
Την πλατεία Πετρινού, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δράση από το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. 
«Σκοπός της δράσης αυτής είναι η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου από τους πολίτες», τόνισε ο Δήμαρχος. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πλαίσιο δράσεων, όπως η ενημέρωση των παιδιών σε θέματα που αφορούν το ποδήλατό τους αλλά και τον σωστό τρόπο κυκλοφορίας με τη χρήση ποδήλατου. 
Ο κ. Τζιούμης μίλησε και για τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ο Δήμος Τρίπολης με σκοπό και τη δημιουργία ενός δικτύου ποδηλατοδρόμου εντός και εκτός της πόλης.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η κα. Σοφία Τατά, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ η οποία μίλησε για τη δράση αυτή που λαμβάνει χώρα σε 19 πόλεις της Ελλάδας.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 871 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.