Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 16:57

Σκαντζός: «Κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση για χάρη της τηλεθέασης» - «Παράγουμε έργο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αυτός είναι ο στόχος & δεν θα παρεκκλίνουμε» (Βιντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 23ης Ιουνίου, μίλησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Μανώλης Σκαντζός, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως «Χθες δεν υπήρξε καμία διαφωνία ως προς το πώς θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η οποία έκρινε τους Περιβαλλοντικούς όρους παρά την αντίθετη άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της περιοχής». 

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση που εξέδωσαν από κοινού όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις ενάντια της περιφερειακής αρχής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα δούμε πολλά παράδοξα, όπως και το χθεσινό για χάρη της τηλεθέασης και για να κάνουμε αντιπολίτευση.

«Παράγουμε έργο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αυτός είναι ο στόχος και δεν θα παρεκκλίνουμε παρά τις προσπάθειες που θα γίνουν από εδώ και πέρα., τόνισε κλείνοντας ο κ. Σκαντζός.

Διαβάστηκε 1332 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.