Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 15:24

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του γηπέδου της Ε Π Σ Αρκαδίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τη σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιουνίου στη Νεστάνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο προϋπολογισμός του εν λόγω έργου ανέρχεται σε 600.000 ευρώ.
Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ευχήθηκε το γήπεδο να είναι καλορίζικο και υπογράμμισε πως οτιδήποτε συμπληρωματικό έργο χρειαστεί θα γίνει για να είναι πλήρες το γήπεδο, ενώ ο Δήμαρχος Τρίπολης υπογράμμισε τη σημασία του έργου για το σύνολο του Δήμου. 
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσαφαιρικών σωματείων Αρκαδίας κ. Στάυρος Γεωργόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, καθώς και τους Μανώλη Σκαντζό και Χρήστο Λαμπρόπουλο, επισημαινοντας ότι πρόκειται για ένα όνειρο που είχαμε πολλά χρόνια.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τόνισε ότι η ΕΠΟ προορίζει αυτό το γήπεδο για μεγάλα τουρνουα μικρών Εθνικών Ομάδων.
Ο Πρόεδρος της ΑΟ Νεστάνης καλοδώρισε τον Περιφερειάρχη στο χωριό της Νεστάνης και υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα διπλα τους.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ Μανώλης Σκαντζός, από το χώρο του γηπέδου της Νεστάνης υπογράμμισε ότι σε ένα χρόνο κι ας επιμένουν κάποιοι ότι δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε έργα, μετά τη Δημητσάνα, ήρθαμε εδώ και υπογράφουμε σύμβαση με τον εργολάβο και ξεκινά το έργο της κατασκευής αυτού του γήπεδου. Ένα γήπεδο στολίδι για την Αρκαδία ολόκληρη και θα έχει τις προδιαγραφές αγώνες για όλες τις κατηγορίες πλην της πρώτης εθνικής
Διαβάστηκε 641 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.