Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 15:35

Συνεργασία Δήμου Τρίπολης - Σ.Α.Ο.Ο. για τη σηματοδότηση & ψηφιοποίηση των μονοπατιών του Μαινάλου - «Στόχος μας είναι η Τρίπολη να γίνει πεζοπορικός προορισμός» (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν από κοινού το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Οικολόγων Ορειβατών, όπου γνωστοποίησαν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση του 1821. 
Ο Σ.Α.Ο.Ο. στο πλαίσιο της δράσης καθάρισε τα μονοπάτια του Μαινάλου, ενώ θα προχωρήσει στη σηματοδότηση των μονοπατιών με νέες ταμπέλες που θα γραφουν ιστορικά στοιχεία και τον χρόνο των προορισμών και μέχρι των Οκτώβριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η ψηφιοποίηση των μονοπατιών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά της Αρκαδίας αλλά ταυτόχρονα και την ιστορία της επανάστασης του 1821. 
«Στόχος μας είναι η Τρίπολη να γίνει πεζοπορικός προορισμός» και η Αρκαδία να αποκτήσει εναλλακτικό τουρισμό τόνισαν οι κύριοι Τζιούμης και Μπουζέτος. 
Τέλος να σημειώσουμε πως στις 9 και 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μαίναλο ο Πανελλήνιος Ορειβατικός Περίπατος, όπου θα προσελκύσει χιλιάδες περιπατητές από όλη τη χώρα. 

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 491 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.