Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 16:10

Τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Πέμπτη (21/7/2021), στο Δημαρχείο της 
πόλης.
Στη συνάντησή τους, αρχικά τέθηκε το ζήτημα της συμβολής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμών.
Επιπλέον, οι δύο άνδρες συζήτησαν για έργα τα οποία έχουν υποβληθεί από τον Δήμο Τρίπολης με τον Δήμαρχο να υπογραμμίζει ότι η συνεργασία του Δήμου με το Υπουργείο Εσωτερικών και τον κ. Πέτσα είναι άριστη.
Από την πλευρά του, ο κ. Στέλιος Πέτσας μίλησε για την ανάγκη να επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος και επισήμανε ότι θα προχωρήσει μία καμπάνια ενημέρωσης και δράσεις με επί τόπου επισκέψεις, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και την κινητοποίηση κινητών μονάδων για να φτάσουμε ως το τελευταίο σπίτι.»
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών προανήγγειλε την τελική υπογραφή για ένα σημαντικό έργο Πολιτισμού στον Δήμο Τρίπολης, μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Στη συνέχεια, θα πάρουν σειρά και άλλα έργα, όπως η Αστική Αναζωογόνηση που θα αξιολογηθεί μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 897 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.