Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 17:14

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Αναστενάζουμε για να κρατάμε την εταιρία αυτή ανοιχτή, καθώς βιοπορίζονται μέσω αυτής περισσότερες από 400 οικογένειες(VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την 1η Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Γιώργος Κουτσόγιωργας, όπου δήλωσε πως ο χρόνος ξεκινά με προβλήματα για την εταιρία, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν σημειωθεί αυξήσεις στα εισιτήρια. 

 

Ο κ. Κουτσόγιωργας εστίασε στα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, της κακοκαιρίας και της αύξησης των τιμών των υγρών καυσίμων, με τον κόσμο να σταματά τις μετακινήσεις, γεγονός που έχει αντίκτυπο στα έσοδα της εταιρίας, με αποτέλεσμα πολλές φορές τα λεωφορεία να πηγαινοέρχονται στις άγονες γραμμές άδεια. 

 

Στη συνέχεια, τόνισε πως «αναστενάζουμε για να κρατάμε την εταιρία αυτή ανοιχτή, καθώς βιοπορίζονται μέσω αυτής περισσότερες από 400 οικογένειες» και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες ώστε να στηρίξουν το ΚΤΕΛ. 

 

Τέλος, να σημειώσουμε πως έχει βγει το νέο πρόγραμμα των δρομολογίων το οποίο βασίζεται με κυριο γνώμονα, στην καλή εξυπηρέτηση του κόσμου. 

Διαβάστηκε 497 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.