Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 13:01

Η συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη από την Αργολίδα λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, ήρθε η στιγμή να πάρουμε το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στα χέρια μας. Την Κυριακή επιλέγουμε τη νέα ηγεσία ενός νέου προοδευτικού Κινήματος. Επιλέγουμε νέο ξεκίνημα με νέα ηγεσία.

Φίλες και φίλοι,

Πριν δύο περίπου μήνες ξεκίνησα μία προσπάθεια.

Για να είμαι ειλικρινής, μαζί την ξεκινήσαμε, από εδώ που είναι το σπίτι μου, από την Αργολίδα, την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Σεις με ενθαρρύνατε, σεις με στηρίξατε. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα διέσχισα την Ελλάδα, έχοντάς σας δίπλα μου. Επισκέφθηκα κάθε γωνιά της πατρίδας μας, συζητώντας τα προβλήματα με τους πολίτες και προτείνοντας λύσεις. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας ανά τη χώρα ήταν μεγάλο και η απήχηση των απόψεών μας, ακόμη μεγαλύτερη.

Ξεκίνησα την προσπάθεια γιατί πιστεύω ότι διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία, τα ένσημα στην κοινωνία, την προσφορά, το έργο και την καινοτομία στην πολιτική, αλλά πάνω απ’ όλα το ήθος και την αξιοπιστία να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου του νέου Κινήματος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μανιάτης υποψήφιος στις εκλογές της κεντροαριστεράς που θα διεξαχθούν στις 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστηκε 1327 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.