Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 13:24

Βράβευση επιχειρήσεων της Περιφέρειας - Διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η απονομή των βραβείων στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς της 30ής Διεθνούς Εκθεσης Detrop boutique 2022, έλαβε χώρα, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τόνισε το ενεργό και αδιάλειπτο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τον πρωτογενή τομέα μέσα από δράσεις και συνεργασίες που στοχεύουν στην αναζωογόνησή του και την προσέλκυση νέων ανθρώπων στην γεωργική δραστηριότητα.
Η έκθεση Detrop boutique 2022, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης μεταξύ 2 και 4 Απριλίου ήταν προσανατολισμένη στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων διατροφής.
Στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης, τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς διεκδίκησαν βραβείο ποιότητας των προϊόντων τους, μέσα από τον νέο θεσμό συνεργασίας της HELEXPO με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς – “Φίλαιος”.
Διαβάστηκε 471 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.