Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 14:13

Προσφορά απαραίτητων αγαθών στο Ευθύμειο Κέντρο από το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Κορινθίας (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Σωματείο ΑμεΑ νομού Κορινθίας, διέθεσε απαραίτητο υλικό για να καλύψει μέρος των αναγκών του Ευθυμείου Κέντρου, εν όψει και τον εορτών.
Ο πρόεδρος του σωματείου ΆμεΑ Νομού Κορινθίας, Βασίλης Σπανός και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου, Γιάννης Ηλιάδης, υποδέχθηκαν στα γραφεία του σωματείου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευθυμίου Κέντρου, όπου τους παρέδωσαν τα αγαθά καθώς και ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο του σωματείου ως δώρο.
Ο κύριος Σπανός τόνισε πως μέσω της δράσης Καπάκι - Καρότσι, συγκεντρώθηκε ένα ποσό, το οποίο διέθεσαν για αγορά αγαθών με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του Ευθυμείου Κέντρου.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ευθυμείου Κέντρου, Κώστας Μαγκλάσης, ευχαρίστησε το σωματείο ΑμέΑ Νομού Κορινθίας για αυτή την σπουδαία πράξη καθώς και για τον αγώνα που επιτελεί επι σειρά ετών.
Ευχαριστίες έδωσαν ακόμη, η Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Βάσω Αράπογλου και η Ταμίας, Παρασκευή Λιάκου.
Τέλος, να σημειωθεί, πως η δράση που ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, θα συνεχιστεί όλο τον Δεκέμβριο και αφορά στη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικότερα των οδηγών, προς τα άτομα με αναπηρία. Ο αριθμός των φυλλαδίων που θα διανεμηθεί ξεπερνά τις 5 χιλιάδες.
Διαβάστηκε 1094 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.