Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:34

Καθημερινά λειτουργεί το αιμοδυναμικό εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκ. Νοσοκομείου (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ξεκινά αυτή την εβδομάδα, την καθημερινή του λειτουργία. 

Ένας στόχος ετών του ιατρού κ. Δημήτρη Χρυσού που οραματίστηκε και δημιούργησε το 2014 το Αιμοδυναμικο Εργαστήριο με τη δωρεά του 1.000.000 ευρώ, της Κας Γιαννούλας Γκούντανη πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Το Αιμοδυναμικό εργαστήριο εξυπηρετεί 25 με 30 ασθενείς εβδομαδιαίως, ενώ η αύξηση των περιστατικών την περίοδο του 2021 ξεπέρασε το 400%. Ετήσιος περισσότεροι από 1000 ασθενής εξυπηρετούνται από την καρδιολογική κλινική του Παναρκαδικό νοσοκομείου Τρίπολης.

Ο τελικός στόχος του τμήματος είναι η 24ωρη λειτουργία για πρωτογενείς αγγειοπλαστικες για όλους τους ασθενείς με έμφραγμα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ασθενών του Νόμου Αρκαδιας και όλης της Νότιας Πελοποννήσου.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως οι ασθενείς μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού τους για την καρδιολογική κλινική, στη γραμματεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και να εξυπηρετηθούν άμεσα, χωρίς αναμονές.

Διαβάστηκε 251 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.