Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 16:16

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογυιός Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογυιός, απαντώντας στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για το θέμα της έλλειψης προσωπικού και της στελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος. 
Ο κύριος Ψυχογιός θέλησε να αποκατασταθεί η αλήθεια για το Παναρκαδικό νοσοκομείο, Τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι άλλες οι λύσεις για το νοσοκομείο, να προκηρυχθούν θέσεις ιατρών και όχι να ακούγονται ευχολόγια.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας για την προσέλκυση ιατρών αναφέροντας οικονομικά και εκπαιδευτικά κίνητρα. 
Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας ασκώντας δριμεία κριτική ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ψεύδεται ασύστολα, συστηματικά και με ελεεινό τρόπο» Καθώς ουδέποτε ζητήθηκε η συνδρομή του ιατρικού συλλόγου. 
Κλείνοντας τόνισε πως «Σπέκουλα στην πλάτη των ιατρών δεν θα γίνει ανεκτή με κανέναν τρόπο από κανέναν διορισμένο που το μόνο που επιθυμεί είναι να μείνει στην θέση του». 
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 465 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.