Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:36

Νίκας για εθνικές εκλογές: «Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις 2ες εκλογές, θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών» (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και επίσημα ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού της χώρας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Παναγιώτης Νίκας σχολίασε την οριστικοποίηση των εθνικών εκλογών, εύχονταν πως μέχρι την 20ή 1 Μαΐου θα υπάρχει στον τόπο μας για να γκέι ηρεμία ώστε να σταματήσουν οι λασπομαχίες Και ο κόσμος να έχει την δυνατότητα να ψηφίσει όποιον επιθυμεί χωρίς ένταση και φανατισμό.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις συνδέονται με την αυτοδιοίκηση καθώς το δημόσιο δεν είναι ανεξάρτητο από την κυβέρνηση με αποτέλεσμα να προκύπτουν ζητήματα στην οικονομία και στην πορεία των αρχών και στην απορρόφηση των εκάστοτε πόρων.

«Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις δεύτερες εκλογές θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση» σημείωσε ο κ. Νίκας. 

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 224 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.