Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 16:23

Απολογισμός του ΤΒΕΧ Europe 2023: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το διεθνές συνέδριο (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές συνέδριο τουρισμού ΤΒΕΧ Europe 2023 που έλαβε χώρα από 8 έως 11 Μαΐου 2023, στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 
 
Το μεσημέρι της 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε απολογιστική σύσκεψη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, σχετικά με τον απόηχο του διεθνές τουριστικού συνεδρίου που έγινε στην Καλαμάτα.
 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αφού συνεχάρη την Ομάδα Τουρισμού για το επίτευγμα και τη γενικότερη δουλειά της, το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την υποστήριξη, έκανε λόγο για μια σπουδαία δράση. 
 
Travel bloggers, travel influencers και travel content creators πλατφορμών και social media, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας επισκεφθηκαν την Καλαμάτα από 8 - 11 Μαΐου 2023 για να συνδεθούν, να ενημερωθούν πάνω στις τελευταίες τάσεις, τις στρατηγικές και τις τακτικές της τουριστικής αγοράς. 
 
Οι παράγοντες του τουρισμού που συμμετείχαν στο συνέδριο είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν διάφορα μέρη της Πελοποννήσου και να αποτυπώσουν ύστερα τις όμορφες; εντυπώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης και τα social media, προσελκύοντας αρκετούς αναγνώστες και μελλοντικούς ταξιδιώτες ώστε να επισκεφθούν τα «διαμάντια» της Πελοποννήσου.
Διαβάστηκε 4641 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.