Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 12:39

Τρίπολη: Ανάπτυξη - αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το απόγευμα της 14ης Ιουνίου έγινε η παρουσίαση των αναβαθμισμένων πληροφοριακών συστημάτων καθώς και των ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.  Μια πληθώρα, νέων διαδικτυακών εφαρμογών, στοχευμένες στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτηση εντάσσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας. 

Η διαδικτυακή εκδήλωση είχε θέμα την «Ανάπτυξη / αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας». 
Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου και είχει στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου με τις καινούργιες διαδικτυακές εφαρμογές που προσφέρει πλέον στα μέλη του.  

Αρκετά ικανοποιημένοι από την ψηφιακή παρουσίαση των ηλεκτρονικών υποδομών και πληροφοριακών συστημάτων του επιμελητήριο Αρκαδίας έμειναν τα μέλη, καθώς και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής. 
Βιντεο:
Διαβάστηκε 392 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.