Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:49

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το φετινό «Τripolis Street Food Festival» (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Άκρως επιτυχημένο το «Tripolis Street Food Festival» που έλαβε χώρα το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη. Η δράση που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην αρκαδική πρωτεύουσα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσοι λατρεύουν το φαγητό του δρόμου είχαν τη  δυνατότητα να δοκιμάσουν γευστικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες από κάθε γωνιά της χώρας.

Burgers, Hot Dogs, Bao Buns, Fried Chicken, Corn Dogs, Noodles, Falafels, Αραβική και Ινδική Κουζίνα, Κρέπες και Sandwich αλμυρά και γλυκά, Βάφλες, Παγωτό, Λουκουμάδες, Τσουροκαμινάδα, cocktails και τοπική μπύρα ήταν κάποια από τα φαγητά και ποτά που συναντούσες στα περίπτερα της πλατείας.

Να σημειώσουμε, πως εξαιτίας των δύσκολων στιγμών που περνά η Θεσσαλία στη διοργάνωσε δεν υπήρξε μουσική, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί στις πλημμυρισμένους παθόντες της Λάρισας.

Το «Tripolis Street Food Festival» έγινε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης.
Διαβάστηκε 628 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.