Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 12:44

Τρίπολη: Άκρως επιτυχημένη Ημερίδα από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανία (Βιτνεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας πραγματοποίησε την 18η Οκτωβρίου ημερίδα με τίτλο «Ημέρα σταδιοδρομίας προοπτικές και ευκαιρίες για το μέλλον», στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Σε συνέχεια της πρωινής ημέρας σταδιοδρομίας για τους μαθητές και σπουδαστές της Αρκαδίας, το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η εκδήλωση για γονείς και μαθητές στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί και φορείς της Αρκαδίας.Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας μίλησε για τις δύο μεγάλες επενδύσεις που έγιναν στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ μίλησε για τις επενδύσεις και για το λαμπρό μέλλον της Αρκαδίας με την εγκατάσταση τεσσάρων φαρμακοβιομηχανιών στην ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στις επενδύσεις οι οποίες ίσως είναι και οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει στην περιοχή. Τόνισε ότι από πλευράς του δήμου Τρίπολης θα υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση.

Ο πρόεδρος της ΣΕΒΙΠΕΤ μίλησε για την σημαντικότητα της εκδήλωσης και τόνισε ότι ο Σύνδεσμος θα βρίσκεται κοντά στους επενδυτές.

Με τη σειρά της, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, μίλησε για την σημαντικότητα δημιουργίας νέων φαρμακοβιομηχανιών και ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που επένδυσαν στην Τρίπολη.

Κλείνοντας, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, κάλεσε τους επενδυτές να επισημάνουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσουν στην εγκατάστασή τους, προκειμένου να επιλυθούν. 
Βιντεο:
Διαβάστηκε 1090 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.