Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 16:19

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στο μάτι του κυκλώνα των απανωτών κακοκαιριών βρίσκεται η αρκαδική πρωτεύουσα καθώς τις τελευταίες εβδομάδες πλήττεται από σφοδρές βροχοπτώσεις, τσουχτερό κρύο αλλά και χιονοπτώσεις. 
 
Το περασμένο Σαββατοκύριακο είδαμε για πρώτη φορά φέτος το χειμώνα να ντύνονται στα λευκά η βουνοκορφές του ορεινού όγκου της Αρκαδίας χωρίς ωστόσο να προκληθούν προβλήματα στα χωριά.
Επιπλέον αυτό το διάστημα έχουμε συνεχόμενες βροχοπτώσεις και στην Τρίπολη αλλά και στα χωριά του Δήμου με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία της πόλης να σημειωνεται υπερχείλιση των φρεατίων. 
Ευτυχώς η κακοκαιρία δεν προκάλεσε ζημιές στα χωριά εκτός από ένα φαινόμενο όπου ξεριζώθηκαν κάποιες κολώνες σε ένα χωριό του Δήμου Τρίπολης λόγω του έντονου αέρα που σημειώθηκε πριν λιγες ημερες. 
Ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες στους πολίτες καθώς και τους οδηγούς ενώ το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης συνιστά να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
Το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης βρίσκεται πάντοτε σε ετοιμότητα ώστε εάν χρειαστεί η παρέμβαση του σε κάποιο περιστατικό να είναι άμεση.
Διαβάστηκε 622 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.