Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 13:37

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν κι εμείς βρεθήκαμε σε μία από τις παλαιότερες κάβες της Τρίπολης όπου λάβαμε ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων με κρασιά, magnum φιάλες σε υπέροχες θήκες και αλκοολούχα ποτά. 
 
Ο κοσμος μπορεί να βρει συλλογή κρασιών από τοπικά οινοποιεία, οινοποιεία της Πελοποννήσου και ποτά, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
 
Παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και τον ανταγωνισμό των μεγάλων αλυσίδων η κάβα Νασιάκος προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και προσιτές τιμές για όλους τους καταναλωτές, κρατώντας τις τιμές των προϊόντων του τα τελευταία έτη σταθερές. 
Οι άνθρωποι πάντα εκτιμούν τα εκλεκτά δώρα γι’ αυτό και φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων μπορείτε να επιλέξετε μια ωραία ποικιλία κρασιού ή ένα αλκοολούχο ποτό να προσφέρετε σε φίλους και συγγενείς. 
Η καταναλωτική κίνηση στις καβες προς το παρόν είναι σταθερή με τους επιχειρηματίες να δηλώνουν πως θα κορυφωθεί λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Τα καλάθια δώρων κυμαίνονται από 10 έως 25 ευρώ και φυσικά, ενώ όσοι αγαπουν το ακριβό γούστο… μπορούν να ζητήσουν πιο εξειδικευμένα είδη σε μοναδικές κασετίνες. 
VIDEO:
Διαβάστηκε 476 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.