Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 14:09

VIDEO:ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Τρίπολης διοργάνωσε ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή μας, παρέχοντας ενημέρωση και λύσεις από ειδικούς. Η Ημερίδα υλοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του μουσείου – αρχείου Αλ. Παπαναστασίου στο Λεβίδι Αρκαδίας.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του κλάδου της κτηνοτροφίας, ωστόσο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την μικρή συμμετοχή των κτηνοτρόφων της περιοχής στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής των αιγοπροβάτων και παράγοντες που την επηρεάζουν, το Πρόγραμμα διατροφής των αιγοπροβάτων για ζώα με υγεία και υψηλή Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής των αιγοπροβάτων και παράγοντες που την επηρεάζουν, καθώς και  το Πρόγραμμα διατροφής των αιγοπροβάτων για ζώα με υγεία και υψηλή παραγωγή.

Παράλληλα, οι κτηνοτρόφοι σχολίασαν την τιμή των γαλακτοκομικών που την συγκεκριμένη δομή στις μεγάλες τροφοδοτικής αλυσίδες χτυπάνε κόκκινο.

Επιπλέον δόθηκαν χρήσιμες και ουσιαστικές συμβουλές για τους κτηνοτρόφους από ομάδα κτηνιάτρων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους κτηνοτρόφους.

 

Να σημειωθεί πως χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση». 

Διαβάστηκε 316 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.