Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 13:38

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» οργανώνει χριστουγεννιάτικα Bazaars σε όλη την Ελλάδα. Στην αρκαδική πρωτεύουσα, το Bazaar λειτούργησε σήμερα Πέμπτη 14, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

Επιλέγοντας ο κόσμος χριστουγεννιάτικα δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχει άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. 

Σύμφωνα με την εργαζόμενη του Χαμόγελου του Παιδιού κα. Τσαντίλα, οι τιμές των δωρων είναι για όλα τα βαλάντια, καθώς τα ποσά είναι συμβολικά για την συνεισφορά στα χιλιάδες παιδιά που βοηθάει οργανισμός.

Στα Bazaars του «Χαμόγελου», το κοινό θα βρει υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν παρόμοιες δράσεις και στους υπόλοιπους νόμους με το χαμόγελο του παιδιού, με έδρα την Κόρινθο να συνεχίζει τις δράσεις αλλά και την κοινωνικό ψυχολογική υποστήριξη προς το κοινό του.

Διαβάστηκε 571 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.