Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 14:12

ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2024 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τον προϋπολογισμό του 2024 για το Δήμο Τρίπολης ο οποίος υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις του κ. Τζιούμη και του κ. Σμυρνιωτη, σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος της λαϊκής συσπείρωσης κ. Βαγγέλης γούργαρης.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στο στενό κουστούμι που έκοψε και έραψε η κυβέρνηση για τους Δήμους, Γι’ αυτό το λόγο η λαϊκή συσπείρωση καταψήφισε τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό.
Η κρατική χρηματοδότηση του Δήμου παραμένει στα ασφυκτικά πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής, με παγωμένες τις κρατικές επιχορηγήσεις και δυνατότητα αύξησης ιδίων εσόδων ενισχύοντας την ανταποδοτικότητα σε όλες σχεδόν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σημειώνει στη συνέχεια.
Το 70% περίπου των εσόδων του Δήμου Τρίπολης για το 2024 προέρχονται από ίδιους πόρους, δηλαδή από την δεύτερη, από την τοπική φορολόγηση των Δημοτών μας.
Κλεινοντας, δηλώνει πως η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει τον αγώνα και διεκδικεί τα παρακρατηθέντα των τελευταίων ετών, την κάλυψη του συνόλου των δαπανών του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό που στα έσοδά του εισφέρουν κατά 95% τα λαϊκά στρώματα.
Διαβάστηκε 427 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.