Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 10:33

VIDEO: ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΛΕΙ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υπό κατάληψη τελεί το 2ο γενικό λύκειο Τρίπολης εδώ και λίγες ημέρες Λόγω του γεγονότος ότι δεν επετράπη στους μαθητές της Γ' Λυκείου να πάνε την καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή τους. Η απόφαση ήρθε ύστερα από συνεδρίαση του δεκαπενταμελούς του σχολείου.
 
Οι μαθητές ζητούν από τους καθηγητές τους να τους συνοδεύσουν στην πενθήμερη εκδρομή τους, Διότι είναι η μόνη τάξη που δεν θα πάει εκδρομή σε αντίθεση με την 1η και τη 2α λυκείου. 
Μεταξύ άλλων, οι μαθητές της Γ´ Λυκείου επισημαίνουν πως δεν ευθύνονται για φθορές οι κλειδαριές και κλοπές εξοπλισμού που έγιναν από τάξης του σχολείου τους.
Να σημειωθεί, πως η κατάληψη γίνεται τηρώντας τα σωστά πλαίσια χωρίς οι μαθητές να δημιουργούν δολιοφθορές στο κτίριο του σχολείου.
Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή με τους μαθητές έτσι ώστε να βρεθεί κάποια λύση χωρίς όμως οι μαθητές να έχουν σκοπό να πιέσουν υπερβολικά τους καθηγητές για να λάβουν μία απόφαση με το ζόρι όπως αναφέρουν οι ίδιοι.  
Τέλος, ένας ακόμη λόγος που αποφάσισε τι μαθητικό σύνολο να γίνει κατάληψη είναι διότι λαμβάνουν απουσίες ωριαίες και συγκεκριμένοι καθηγητές τους κρατούν αναγκαστικά μέσα στην αίθουσα.
Διαβάστηκε 4740 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.