Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 13:55

VIDEO: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ- Αρκαδίας από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Στέφανος Κασσελάκης.
Λίγο μετά τις 8:30 μ.μ. το βράδυ ο Στέφανος Κασσελακης κατεφθασε στο Olive Green, στην Τρίπολη όπου συνάντησε μέλη της νομαρχιακής Αρκαδίας και συνομίλησε με τον κόσμο παρουσιάζοντας τους νέους στόχους του 2024. 
Ο κ. Κασσελάκης προσιτός και ευδιάθετος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, μίλησε για το κόμμα του ΣυΡιζΑ και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς τα παλιά μέλη ώστε να αγκαλιάσουν τα νέα. 
«Θέλω ισότιμες γνώμες, θέλω έμπρακτο αποτέλεσμα στην κοινωνία, έμπρακτο αποτέλεσμα στο κόμμα μας» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος. 
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως ο ρόλος του κόμματος είναι να υπηρετεί εσάς να σας ακούει και να λαμβάνει απαντήσεις όταν θέλετε ερωτήσεις. 
Για το κόμμα και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το πολύκροτο νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και την δυνατότητα υιοθεσίας τέκνων μίλησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.  Γιώργος Παπαηλιού.
Διαβάστηκε 424 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.