Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 15:26

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ & ΤΡΙΠΟΛΗΣ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, στην Τρίπολη. Αρχικά αναφέρθηκε στον εκθεσιακό χώρο του επιμελητηρίου όπου μπορούν αρκαδικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους. 
Έπειτα σημαντικό είναι να αναφερθούμε στις προκηρυχθείσες δράσεις επιχειρηματικότητας συνολικού προϋπολογισμού 50.000.000 ευρώ, από τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 που στοχεύουν στην ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων των Δήμων Μεγαλόπολης, Γορτυνίας και Τρίπολης κι αλλων. 
Οι εν λόγω δράσεις αφορούν σε επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτόμων διαδικασιών στην παραγωγική διαδικασία, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.  
Τέλος ο κύριος Τρουπής αναφέρθηκε στα αγροτικά επιμελητήρια αλλά και στην σειρά των ενημερωτικών σεμιναρίων που διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη. 
Διαβάστηκε 318 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.