Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:27

VIDEO: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΤΩΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μεσημέρι της 25ης Ιανουαρίου πραγματοποίησε την πρώτη του θεσμική συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφέρειας ο περιφερειάρχης Πελοποννησου ο κ. Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της περιφέρειας, στην Τρίπολη. 

Υπήρξε μια πολύ παραγωγική και ουσιαστική συζήτηση,παρουσίασε βασικές αρχές του σχεδίου ανάπτυξης της περιφέρειας Πελοποννήσου για τα επόμενα πέντε έτη. 

Αρχικά αποφασίστηκε η μηνιαία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έτσι ώστε να παρουσιάζονται αρκετές προτάσεις αναβαθμίσεις όλων των δήμων. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ανοιχτός στο να ακούει όλους τους παραγωγικούς φορείς και να λαμβάνει ιδέες βελτίωσης της εικόνας της περιφέρειας. 

Ο δήμαρχος Τρίπολης τόνισε πως έγινε παρουσίαση του οράματος του σχεδίου της περιφέρειας Πελοποννήσου και τα επόμενα πέντε έτη σε υψηλά επίπεδα. 

Τέλος, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών ανέφερε πως έχει γίνει από την περιφέρεια  μια ακριβής καταγραφή των προβλημάτων, των στόχων και των αξόνων στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν και οι δυο βαθμοί αυτοδιοίκησης. 

Διαβάστηκε 250 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.