Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:38

ΚΟΜΒΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κομβόι χιλιομέτρων με φορτηγά πραγματοποίησαν οι μελισσοκόμοι που έφτασαν στην αρκαδική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου ενόψει της σημερινής πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυριας του κλάδου τους. 
Τεράστια ήταν η συμμετοχή των μελισσοκόμων από τους συλλόγους όλων των νόμων της περιφέρειας οι οποίοι νωρίς το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου, κατέφθασαν στην Τρίπολη, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα αιτήματα τους. 
Με αφετηρία την μεραρχία της πόλης κατευθύνθηκαν με τα φορτηγά τους προς την έδρα της περιφέρειας στην πλατεία ανεξαρτησίας, κλείνοντας για μια ώρα στους δρόμους. 
Οι πρόεδροι των μελισσοκομικών συλλόγων και η ομοσπονδία μελισσοκομικών συλλόγων Ελλάδος ζητούν άμεση ενίσχυση για την σοβαρή απώλεια εισοδήματος λόγω μειωμένης παραγωγής, μείωση του κόστους παραγωγής, ανταποδοτική της επικονίασης ενίσχυση, ελληνοποίηση των προϊόντων, ειδικό πρόγραμμα στήριξης όλων των μελισσοκόμων στις πληγείσες είσαι από φυσικές καταστροφές περιοχές και εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου. 
Αυτά τα αιτήματα παρουσίασαν και στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κύριο Δημήτρη πτωχό, ο όποιος τους άκουσε και δεσμεύτηκε να είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του πρωτογενή τομέα. 
Διαβάστηκε 449 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:50

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.