Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 16:43

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην Τρίπολη. Στη νέα δομή, εργάζονται δέκα πέντε υπάλληλοι.Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα λειτουργήσει, σύντομα και Κέντρο Πρόνοιας, έτσι όπως προβλέπεται απ’ το Υπουργείο και τον ΟΠΕΚΑ.

Η Υπουργός, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι Ο ΟΠΕΚΑ είναι ο πιο σημαντικός βραχίονας του Υπουργείου. Έχει προυπολογισμό 3,5 δισ. ευρώ. Προχωρήσαμε, προχωράμε και θα προχωρήσουμε σε πολλές παρεμβάσεις, με στόχο την στήριξη του κάθε πολίτη. 

Στην αρκαδική πρωτευουσα, για τα εγκαίνια της νέας, περιφερειακής δομής του ΟΠΕΚΑ, παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας Πρόδρομος Πύρρος, αλλά και ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ Κώστας Γλούμης – Ατσαλάκης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημητρης Πτωχός τόνισε, ότι ”ανάπτυξη επιτυγχάνεται μόνο με κοινωνική αλληλεγγύη και με κοινωνική συνοχή”. 

Διαβάστηκε 118 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.