Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 13:26

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έλαβε χώρα δια ζώσης, την 29η Φεβρουαρίου, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, στην Τρίπολη. 

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του πες είπε με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να σέβονται το χρόνο και τα θέματα που κληρώθηκαν. 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν από ένα θέμα, ενώ αν ξεπεραστεί ο συνολικός αριθμός των 10 θεμάτων διενεργείται κλήρωση από το Προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Να σημειωθεί, ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία θέματα που προτείνονται από Συμβούλους της πλειοψηφίας.

Ο κ. Σκαντζός σταχυολόγησε τα βασικότερα ζητήματα της συγκεκριμένης συνεδρίασης ενώ εξήρε το γεγονός ότι αυτό το μετρό θα διευκολύνει το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου καθώς δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ουσιαστικός διάλογος και να ασκηθεί κριτική για σοβαρά ζητήματα της περιφέρειας. 

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου αναμένεται να γίνει περίπου στα μέσα του μήνα Μαρτίου. 

Διαβάστηκε 116 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.