Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 14:59

VIDEO: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ Ο Μ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tην Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Συντονιστικών Ο.Μ, του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 απόγευμα. Το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από 37 μέλη. 

Το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και συντονίστρια της ΟΜ του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Τρίπολης, κα. Ρούλα Σκούρτ, παραχώρησε συνεντευξη τυπου στην Τρίπολη, με θέμα τις επερχόμενες εκλογές.

Η κα. Σκούρτη δε δίστασε να αναφερθεί στο κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα στο ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο, δηλώνοντας πως πλέον όλοι οδεύουν με δύναμη προς τις ευρωεκλογές ενώ οι τυχόν συγκρούσεις που υπήρχαν στο παρελθόν δεν επηρέασαν τους Συριζαίους. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν για τις ΟΜ Ανατολικού και Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Για την ΟΜ Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης, εκτός από την κάλπη για την  ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής, θα υπάρξει και δεύτερη κάλπη για την ανάδειξη Συντονιστικού.

Επιπλέον, ΟΜ Μεγαλόπολης: Στα γραφεία της οργάνωσης, ΟΜ Βόρειας Κυνουρίας: Στα γραφεία της Οργάνωσης, οδός Μελιγούς - Άστρους, Λεωνίδα Ζέρβα 5, και τέλος ΟΜ Γορτυνίας: Στα γραφεία της Οργάνωσης, στα Τρόπαια.

Διαβάστηκε 254 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.