Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 16:38

ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θανάσης Εξαδάκτυλος, την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Ο κ. Εξαδάκτυλος είχε συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας στα γραφεία του συλλόγου, στην αρκαδική πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογιός μιλησε με θερμά λόγια για τον κ. Εξαδάκτυλο, τονιζοντας ότι «Είναι ένας άνθρωπος που έχει να επιδείξει μόνο θετικό πρόσημο και είναι ιδιαίτερη χαρά να μας εκπροσωπεί ως υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές!”,
Με τη σειρά του ο κ.Εξαδάκτυλος μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με τις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι “Η Ευρώπη είναι ο χώρος που πάμε για να συνθέσουμε και να προχωρήσουμε σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιπλεον μίλησε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας στην χώρα μας,σημειώνοντας, πως πρεπει να επενδύσουμε στην πρόληψη.
Τέλος, ανέφερε σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2024.
Διαβάστηκε 213 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.