Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 13:03

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 150 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εθελοντική αιμοδοσία και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε από το Άξιον Εστί, το διήμερο 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού ναού Αγίου Παύλου, στην αρκαδική πρωτευουσα. 
Αρκετά αυξημένη ήτανε η συμμετοχή του κόσμου και ιδίως των νέων στην εθελοντική αιμοδοσία τη δεύτερη μέρα της δράσης με το κοινό να παροτρύνει τον κόσμο στο να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.
Το διήμερο της εθελοντικής δράσης συγκεντρώθηκαν στην αρκαδική πρωτεύουσα αλλά και στην πόλη του Άστρους περισσότερες από 150 φιάλες αίματος. 
Επιπλέον, εκτός από την εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο της αιμοδοσιας βρίσκονταν φοιτητές της νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου όπου ενημέρωναν για την λήψη μυελού των οστών και για την διαδικασία του να γίνει κάποιος δότης. 
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», τα τελευταία δέκα χρόνια, με τη δράση του διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας, όχι απλώς να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά να βρει όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και περισσότερες καρδιές ανοιχτές και πρόθυμες να βοηθήσουν. 
Διαβάστηκε 659 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.