Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 15:06

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε υπογραφή σύμβασης του έργου οδοποιίας Άγιος Ανδρέας – Άγιος Γεώργιος, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, κος Κώστας Μανδρώνης, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, κου Χρήστου Λαμπρόπουλου στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Όπως ενημέρωσε ο κος Μανδρώνης, πρόκειται για  ένα προγραμματισμένο έργο που είχε δημοπρατηθεί και έφτασε η ώρα της σύμβασης προκειμένου να ολοκληρωθεί σύντομα και να παραδοθεί στους πολίτες ενώ πρόσθεσε ότι σαν Π.Ε. Αρκαδίας και σε συνέχεια της προηγούμενης θητείας του πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Μανώλη Σκαντζού, βρίσκονται σε εξέλιξη και εκτελούνται στο Νομό Αρκαδίας 40 περίπου έργα , 20 από τα οποία θα ολοκληρωθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

 Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου , κος Χρήστος  Λαμπρόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του τόσο τον κο Μανδρώνη όσο και τον κο Σκαντζό για την άριστη συνεργασία και την συνέχεια του έργου της Περιφέρειας επισημαίνοντας ότι στην Π.Ε. Αρκαδίας υλοποιείται έργο με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό, πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, για την βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου.

Διαβάστηκε 113 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.