Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 17:55

Τις φυλακές Τρίπολης επισκέφθηκε o Αλέξης Κούγιας - Κούγιας: "Ο κ. Λιγνάδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση" "Θα καταθέσει μηνύσεις & αγωγές σε όσους τον οδήγησαν στη φυλακή κάνοντας λαϊκά δικαστήρια" (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φυλακές της Τρίπολης επισκέφθηκε ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Αποχωρώντας από τις φυλακές, ο κ. Κούγιας, μεταξύ άλλων, δήλωσε: Ο κ. Λιγνάδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πληροφορηθεί τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί και είναι βέβαιος ότι αυτές οι ενέργειες θα είναι αποτελεσματικές.

Σήμερα, του κοινοποιήθηκαν ότι ενώ είναι κρατούμενος και θα γίνει έρευνα στη μηχανή του, στο αυτοκίνητό του, στο σπίτι του, στο σπίτι του αδελφού του και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

"Θα κάνω τα πάντα ώστε να αποδείξω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πράγματι αθώος" τόνισε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε ότι αυτή η υπόθεση είχε μια αδικαιολόγητη προσωπική επίθεση από τους συνήθεις κύκλους. 

Κλείνοντας, ο κ. Κούγιας, υπογράμμισε πως ο κ. Λιγνάδης θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλους αυτούς που τον οδήγησαν στη φυλακή, κάνοντας λαϊκά δικαστήρια, είτε είναι δικηγόροι, ηθοποιοί ή  δημοσιογράφοι.

Δείτε το σχετικό βιντεο: 

Διαβάστηκε 609 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.