Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 15:56

Την εθελοντική δράση Save your Hood στηρίζει ο Δήμος Τρίπολης (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την εθελοντική δράση Save your Hood στηρίζει ο Δήμος Τρίπολης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία στην περιοχή μας εξελίσσεται από τον Ιανουάριο και ήδη έχουν οργανωθεί δεκατέσσερις δράσεις, σε διάφορα σημεία του Δήμου Τρίπολης.

«Είναι μια δράση που έχει αποδώσει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 84.000 λίτρα απορριμμάτων στην περιοχή μας» υπογράμμισε σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει περισσότερο ηθικά, αλλά και υλικά τους εθελοντές. 

«Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε εθελοντική δράση για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωή μας» είπε στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ζήτησε να υπάρχει σεβασμός στην προσπάθεια των εθελοντών.

Από την πλευρά της, η Συντονίστρια της δράσης Saveyour Hood Σάντυ Καλόγρη τόνισε ότι έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια από ευαισθητοποιημένους πολίτες – εθελοντές και κάλεσε όλους τους δημότες να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. 

«Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, είναι σημαντικό και θετικό για εμάς» τόνισε η Σ. Καλόγρη, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Τρίπολης.

Διαβάστηκε 698 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.