Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 14:47

Λαμπρόπουλος: «Ο Τουρισμός είναι ένας σημαντικός στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευση» (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρθηκε  στις ενστάσεις της μείζονος αντιπολίτευσης για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 


Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως «Μια περιοχή με τέτοιους προορισμούς, είναι άδικο μετά απο τόσα χρόνια και εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί για την προβολή του τουριστικού της προϊόντος να έχει μόνο το 2,5% του τουριστικού εισοδήματος που έχει η χώρα.
«Θέλουμε να βοηθήσουμε την περαιτέρω ενίσχυση του αεροδρομίου της Καλαμάτας, την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, το να μπορούμε στην Πελοπόννησο να έχουμε 12 μήνες το χρόνο τουρίστες» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρόπουλος. 
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπή υπογράμμισε ότι «ο Τουρισμός ειναι ένας σημαντικός στόχος της Περιφέρειας και δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευση». 
Δείτε το σχετικό βιντεο: 
Διαβάστηκε 577 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.