Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 15:08

Γούργαρης: «Το όχι που είπαν οι άλλες παρατάξεις του Δ.Σ. Τρίπολης για τις ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο ακούγεται σαν ΝΑΙ» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Μαΐου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βαγγέλης Γούργαρης, με αφορμή την απόφαση που πάρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριπολης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 36 MW στη θέση ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΜΑΔΑΡΑ – ΒΟΥΡΤΣΑ. 
 
Ο κ. Γούργαρης τόνισε ότι «Είναι γνωστές οι επιπτώσεις από τα έργα πρόσβασης, εγκατάστασης και λειτουργίας των ανεμογεννητριών στο Μαίναλο και τα άλλα βουνά της περιοχής μας. Θα πλήξουν καίρια τις τοπικές δραστηριότητες, στη γεωργία, την κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, την εστίαση και τον τουρισμό». 
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως στη χθεσινή συνεδρίαση οι υπόλοιπες παρατάξεις «Το ΟΧΙ που είπαν στις ανεμογεννήτριες στο τέλος ακούγεται περισσότερο σαν ΝΑΙ» και κλείνει ζητώντας «Να σταματήσουν και να ακυρώσουν το επιχειρούμενο έγκλημα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μαίναλο και τα άλλα βουνά μας».
Διαβάστηκε 1080 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.