Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 15:43

Παπαδόπουλος: Ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση στον Τουρισμό - Ευελπιστούμε το -85% του τζίρου το καλοκαίρι να φτάσει στο -50% (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Για την έναρξη του Τουρισμού στη χώρα μας και την άρση των περιορισμών στις υπερτοπικές μετακινήσεις, μίλησε ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου, στην Τρίπολη. 
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση μετακινήσεων των πολιτών, ενώ ο Τουρισμός στην παραθαλάσσια Αρκαδία είναι κυρίως το καλοκαίρι με εξαίρεση το Λεωνιδίο.
Τα υγειονομικά μέτρα που έχουν ορίσει για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις δυσκολεύουν τον τουριστικό κλάδο και τον κόσμο. Αυξάνονται οι δαπάνες των ταξιδιών με τα αυτό διαγνωστικά τεστ, κάτι που βοηθά τον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς οι μετακινήσεις είναι οδικώς.
Κλείνοντας, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τις διευκολύνσεις που έχουν δοθεί στον κλάδο τους έως τώρα. Η φετινή σεζόν δεν πρόκειται να αποκαταστήσει τα πράγματα. Ευελπιστούμε το -85% του τζίρου, το καλοκαίρι να φτάσει στο -50% των προηγούμενων ετών. 
Διαβάστηκε 938 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.