Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 15:09

"ΠΟΡΤΑ" ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ- ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ Π. ΝΙΚΑ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Ανεκδιήγητη παρέα" χαρακτήρισε την παράταξη του Πέτρου Τατούλη σε γραπτό μήνυμα φανερής στήριξης του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε σε όλους αυτούς που δεν ήθελαν τον Παναγιώτη Νίκα επιλογή του Αντώνη Σαμαρά.

Μπορει να μην κατάφερε να βρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Καλαμάτα του Παναγιώτη Νικα, η «παρουσία του» όμως έγινε ιδιαιτερα αισθητή με την επιστολή του, όπως θα διαπιστώσετε και από την εικόνα που ακολουθεί, όχι μόνο στον υποψήφιο περιφερειάρχη και στα εκατοντάδες άτομα που τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο περιφερειάρχη αλλα και στους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Δείξε την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζαριά το μέλλον της περιφέρειας Πελοποννήσου»

Ηταν το ηχηρό μήνυμα που περασε ο Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας έντονα την ανησυχία του για το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την υπάρχουσα Περιφερειακή αρχή. 

Ο Αντώνης Σαμαράς όπως όλα δείχνουν κοίταξε το κοινό καλο του τόπου του, το κοινό καλο της περιφέρειας Πελοποννήσου που κατα τον πρώην πρωθυπουργό, με τη γραπτή επιστολή του, δεν εχει δει να υλοποιείται ολα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμενα,όπως θα δείτε και οι ίδιοι ο γνήσιος Πελοποννήσιος Αντώνης Σαμαρας χαρακτηρίζει την υπάρχουσα Περιφερειακή αρχή μη ικανή να ανταποκριθεί.

"Να διαλέξουμε εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δυο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και την πατρίδα»

Αυτα τα μηνύματα ενότητας και νίκης μάλλον πόνεσαν: "την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννήσιους" όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την παράταξη του Πέτρου Τατουλη, που σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις «πόνταραν» στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρα να μην ειναι επιλογή του ο Παναγιωτης Νικας.

Διαβάστηκε 2571 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.