Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 14:22

Τρίπολη: «Παλιά Τριπολιτσά, σούβλισμα του οβελία, παραδοσιακοί χοροί και δημοτικά τραγούδια με τον Γιάννη Κατσιγιάννη την Κυριακή του Πάσχα στην πλατεία Άρεως» (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πλούσιο αναμένεται το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Πάσχα στην αρκαδική πρωτεύουσα. 
Θέλοντας να κερδίσει το περσινό στοίχημα της προσέλευσης των επισκεπτών αλλά και των δημοτών στην πόλη μας η δημοτική αρχή φέτος εμπλούτισε κι άλλο τις παραδοσιακές εκδηλώσεις. 
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την μεγάλη εβδομάδα με συναυλίες και Και δράσεις για δημιουργία λαμπάδας, η στολισμό τον Επιταφίων στις γειτονιές της πόλης Αλλά και πέταμα της Σαρακοστής από τα παράθυρα στην πλατεία Πετρινού. 
Την Κυριακή του Πάσχα θα τοποθετηθούν ψησταριές σε διάφορες γωνιές της πόλης, με επίκεντρο την πλατεία Άρεως όπου θα έχουμε σκηνικό της παλιάς Τριπολιτσάς, παραδοσιακούς χορούς και δημοτικά τραγούδια με τον δημοφιλή Αρκά καλλιτέχνη Γιάννη Κατσιγιάννη να διασκεδάζει το αρκαδικό πλήθος, καθώς και όλους τους επισκέπτες.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η πληρότητα στα ξενοδοχεία είναι αρκετά υψηλή, με τον Δήμο Τρίπολης να ευελπιστεί φέτος να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεπτών.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 282 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.