Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:45

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το "SKIRITIDA RUN 2023" (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας τρεξίματος «SKIRITIDA RUN 2023», την 9η Ιουλίου, στο πανέμορφο Δάσος της Σκιρίτιδας, στην Αρκαδία. 
Για Πέμπτη χρόνια η διοργάνωση του “Skiritida Run” αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους δρομείς και επισκέπτες της καθώς πρόσφερε πλούσιες δράσης για μικρούς και μεγάλους φίλους.
Ο αγώνας διεξήχθη σε μία εκπληκτική διαδρομή, σε ένα καταπράσινο τοπίο, μέσα στη φύση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο 21,1 χλμ. και αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων υπήρξε βράβευση των νικητών από τιμώμενα πρόσωπα αλλά και βράβευση του δήμαρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη από τον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης κ. Κα’υ’μεάκη. 
Να σημειώσουμε πως το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων οι κκ. Αβραμόπουλος, Νίκας, Τζιούμης, Κωνσταντινόπουλος κ.α. 
Οι Κολλίνες Αρκαδίας «πλημμύρισαν» καθώς αρκετός κόσμος ήθελε να απολαύσει τις δράσεις που είχε ετοιμάσει η διοργάνωση με το κέφι να κορυφώνεται στη συναυλία των δημοφιλών τραγουδιστών Ζοζεφίν και Θοδωρή Φέρρη. 
Φυσικά Αρκαδία χωρίς πανηγύρι δε γίνεται… η βραδιά έκλεισε με τον δημοτικό καλλιτέχνη κ. Βελισσάρη να δίνει το ρυθμό για παραδοσιακό γλέντι και δημοτικούς χορούς. 
Διαβάστηκε 1243 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.