Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:45

Κέντρο οινοτουρισμού στην Επισκοπή Τεγέας (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κέντρο οικοτουρισμού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Επισκοπή Τεγέας στο κτίριο όπου παλιά στεγαζόταν η αναπτυξιακή εταιρεία «Πελοπόννησος ΑΕ». 

Το πρώην Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής είχε περάσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στέγαζε τα γραφεία της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ», αλλά με την κατάργησή της το κτίριο έμεινε κλειστό.

Το κτίριο επέστρεψε ξανά στον Δήμο Τρίπολης, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Οινοτουρισμού,και σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής των παλαιών γραφείων της «Πελοπόννησος ΑΕ» 

 Ο κ. Τζιούμης στις δηλώσεις του μίλησε για την πρωτοβουλία από την υπό σύσταση  Ένωση Οινοποιών και Αμπελουργών για τη δημιουργία ενός Κέντρου Οινοτουρισμού, έτσι ώστε να προβληθεί αυτό το προϊόν με τη συνεργασία της περιφέρεια Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε για την ανταπόκριση της Περιφέρειας στο αίτημα του Δήμου να επιστρέψει το κτίριο ξανά στην αρμοδιότητά του.

Ο κ. Μπερέτσος μίλησε για τη σημαντική πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι η Αναπτυξιακή Πάρνωνα θα συμβληθεί με μια προγραμματική σύμβαση με τον δήμο και την περιφέρει.

 Κλείνοντας, ο οινοποιός κ. Νασιάκος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των διαδικασιών, αλλά και αναφέρθηκε και στον στόχο των συναδέλφων του για την ανάδειξη του ΠΟΠ προϊόντος της Μαντινείας.

Διαβάστηκε 158 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.