Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:09

VIDEO: ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ… Η ΤΡΙΠΟΛΗ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μια ανάσα πριν από τις απόκριες του 2024 και η αρκαδική πρωτεύουσα είναι έτοιμη να υποδεχτεί χιλιάδες καρναβαλιστές. Ο Δήμος Τρίπολης έχει οργανώσει πλούσιες εκδηλώσεις από την Παρασκευή 15, Μαρτίου έως και την καθαρά Δευτέρα 18, Μαρτίου. 
Προσπαθώντας να κερδίσει για ακόμη μια φορά το στοίχημα του να είναι η αρκαδική πρωτεύουσα ένας καρναβαλικός προορισμός, ξεπερνώντας την περσινή επισκεψιμότητα, ο Δήμος Τρίπολης με καλεσμένο τον γνωστό καλλιτέχνη Ηλία Βρεττό αλλά και παρουσιαστή το Δημήτρη Ουγγαρέζο θα γιορτάσει τις αποκριες με όμορφες καρναβαλικές εκδηλώσεις ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι μικροί και μεγάλοι φίλοι των Αποκριών. 
Να σημειωθεί πως εκτός από την αρκαδική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθούν αρκετές αποκριάτικες εκδηλώσεις και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης.
Την Κυριακή 17, Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση στις μιάμιση το μεσημέρι και στις τρεισήμισι θα ξεκινήσει η συναυλία και το colour φεστιβάλ.
Τέλος, όπως κάθε χρόνο, την Καθαρά Δευτέρα θα εορταστούν τα παραδοσιακά κούλουμα στην περιοχή της Αγίας τριάδας με ζωντανή μουσική και πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα. 
Διαβάστηκε 399 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.