Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 15:37

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ .ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επίσκεψη στο υπό ανάκατασκευή κολυμβητήριο Τριπολης πραγματοποιησε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, μαζί με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων, κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο. 

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στο σπουδαίους αγώνες που έχει φιλοξενήσει το κολυμβητήριο Τρίπολης αλλά και στην ελπίδα να ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες του κτιρίου.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος αγωνιστικού προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Ιονίων Νήσων ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει για το έργο αυτό τονίζοντας πως yπάρχουν υπεύθυνοι για την καθυστέρηση του έργου. 

Ύστερα από την επίσκεψη στο χώρο ο κύριος Σωτηρόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης κ. Γιώργο Λαγό στο Δημαρχείο Τριπολης όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις του έργου με τον πρώτο να δηλώνει αισιόδοξος που σύντομα θα ανοίξει το κολυμβητήριο. 

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του αναφορικά με όσα λέει ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανοίξει το κολυμβητήριο για τους αγώνες.

Τέλος, ο κ. Λαγός δηλωσε ότι «Στόχος, μετά την ολοκλήρωση του έργου, είναι να οργανωθούν σημαντικοί κολυμβητικοί αγώνες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Διαβάστηκε 137 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.